Home Home

Hulp nodig? Bel +31(0)492-780087 of e-mail

naar klantenservice

Ontdek jouw woonstijl

linksboven

rechtsboven

linksonder

rechtsonder

De voordelen van sierkussen.nl

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5Levering thuis of aan een PakketShop

 

  1.  

 

kussensplaidstafellinnen

Het grootste assortiment sierkussens online

Met meer dan 1000 verschillende sierkussens biedt Sierkussen.nl het grootste online assortiment aan kussens in Europa. Momenteel vind je op Sierkussen.nl honderden sierkussens, kussenhoezen, vulkussens, vloerkleedjes en plaids van het merk Dutch Decor. De Dutch Decor collectie is zo veelzijdig, er zit voor ieder wat bij! Zoek je een Dutch Decor kussen, dan zit je bij Sierkussen.nl zeker goed! 

 

Kussenhoezen in elke woonstijl

Voor elk soort interieur vind je bij Sierkussen.nl passende kussens. Ga naar onze inspiratiepagina en ontdekt de thema's die het best passen bij je woonstijl. Zo kan je bij ons terecht voor stoere kussenhoezen en plaids, maar ook voor sierkussens in pasteltinten die passen in een romantisch interieur. Wil je behalve de woonkamer ook de serre of tuin aankleden? Kijk dan bij onze outdoor collectie!

 

Kussens uit voorraad leverbaar

Alle kussens die je vindt op onze webshop zijn uit voorraad leverbaar. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden. Verzending is bij ons gratis bij besteding vanaf €19,95, zowel naar jou thuis als naar een DHL Pakketshop.