Klantenservice

Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie over het bestellen, betalen en het verzenden van je bestelling. Heb je een vraag en het antwoord staat hier niet bij? Stuur dan een e-mail met je vraag naar info@sierkussen.nl.

 

Informatie over levering & retourneren

Verzendkosten

Bestellingen worden gratis bezorgd bij besteding vanaf €19,95 (binnen Nederland en België, voor andere landen gelden andere tarieven) op het door de klant opgegeven adres. Dit kan je (huis)adres zijn of een DHL PakketShop.

 

Voor de bezorging van de bestelde artikelen maken wij gebruik van de diensten van DHL. Meer informatie over de bezorging.

 

 

Bezorging

Alle bestellingen worden verstuurd met DHL. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur 's middags, dan heb je de bestelling de volgende werkdag al in huis (binnen Nederland en België)!

Wil je het pakket liever een andere dag laten bezorgen? Selecteer dan de gewenste bezorgdag tijdens het afrekenen.

Tijdens het afrekenen van de bestelling kun je ervoor kiezen om het pakket thuis te laten bezorgen, of af te halen in een DHL PakketShop.

Meer informatie over de bezorging.

 

 

Retourneren

Natuurlijk hopen we dat je zeer tevreden bent over je aankoop bij Sierkussen.nl. Is de bestelling toch niet naar wens? Dan kun je binnen 90 dagen de bestelling gratis retourneren via een DHL PakketShop. 

 

Meer informatie over het retourneren van uw bestelling.

 

 

Informatie over onze betaalmethodes:

iDeal

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je bestelling afrekenen. Via iDEAL kom je direct uit bij de internet betaalomgeving van je eigen bank.

 

Om gebruik te maken van iDEAL hoef je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.

 

Betalen met iDEAL doe je in een paar stappen:

 • Bestel een product
 • Kies iDEAL als betaalmethode bij het bestelproces
 • Selecteer de bank waar je jouw bankzaken al online regelt
 • Je komt direct in het bekende internet betaalomgeving van de bank
 • De relevante gegevens van de aankoop zijn al ingevuld
 • Keur de betaling goed
 • Je ontvangt een bevestiging van de bank
 • Je keert terug naar de Sierkussen.nl webshop en de bestelling en betaling zijn geslaagd!

 

 

PayPal

Je kunt op Sierkussen.nl betalen met PayPal, dit is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Je hebt enkel een PayPal account nodig waar jouw creditcard of bankrekening aan gekoppeld is. 

 

Betalen met PayPal doe je in een paar stappen:

 • Bestel een product
 • Kies PayPal als betaalmethode bij het bestelproces
 • Je wordt doorgestuurd naar PayPal waar je jouw inloggevens veilig kunt invullen
 • Na controle van de invoer keer je terug naar de Sierkussen.nl webshop en de bestelling en betaling zijn geslaagd!

 

 

Overboeking

De bestelling kun je uiteraard ook gewoon via een normale overboeking voldoen. Gebruik hiervoor onderstaande gegevens en vermeld altijd je ordernummer.

 

IBAN: NL10ABNA0465352642
BIC: ABNANL2A

 

t.n.v. Sierkussen.nl

 

Let op: de verwerking van een betaling per overboeking duurt langer dan een iDEAL of PayPal betaling. Het kan daarom bij deze betaalmethode langer duren om uw bestelling te verwerken.

 

 

Achteraf betalen via Klarna

Wil je de bestelling achteraf betalen maar geen rembourszending gebruiken? Dat kan! Sierkussen.nl werkt hiervoor samen met Klarna. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen.


Je ontvangt de bestelling eerst thuis en betaalt binnen 14 dagen via Klarna. Je hoeft hiervoor geen bank- of creditcardgegevens op te geven. Tijdens het bestelproces zal Klarna een kredietevaluatie uitvoeren.

 

 

 

 

Sierkussen.nl
Haverdijk 8
5704 RC Helmond
Nederland

Tel.: +31(0)492 78 00 87

info@sierkussen.nl

www.facebook.com/sierkussen

of bekijk onze contact pagina

 

 

Wil je een artikel retour sturen? Bekijk onze retourvoorwaarden.